Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


életrajz

2011.07.27

született: 1982  február  11 Budapesten

testvérek: Vastag Balázs

                  Vastag Tamás akivel már az x- faktorban is láthattuk.

szülei: Vastagné Szemén Márta

             Vastag Sándor

Gyermekkora:

sok versmondó versenyen vett részt. 11-éves korától Rock and Rollt táncolt.  kezdetben nem akart éneket tanulni mert, úgy vélte az igazi ének a szívünkből szól. Majd később Kővári Judit tanította a hangképzésre. Hétéven keresztül a Veszprémi  színház tagja volt.      A  Veszprémi ipari szakközép és gimnáziumban éretségizett le 2000-ban.  Jelenleg a veszprémi pannon egyetem halgatója.

Szerepek: 2001-hair musical-ban aqarius szerepet játszotta.

                   2005-barátok köztben láthattuk.

                   2006-rap city-(drog rpevenciós darab).

                   2008-as év magyar zenész a top100as-ban ő volt a legnépszerűbb musicalénekes.

    szintén  2008-ban a tv2-n futó popdaráló vokalistája lett.

Színész barátság:  Mészáros Árpád Zsolt akivel Csabi máig tartó barátságot ápol!

és még egy kis +

Érdekességek Csabáról:

Kedvenc színe: fekete, fehér

Kedvenc együttese: Hooligans

Kedvenc fimje: A Harcosok klubja

Kedven énekesnője: Katty Perry

Kedvenc ruha darabja: Bőrnadrág, szerinte ugyanis ez fejezi ki legjobban az egyéniségét.

Kedvenc étele: harcsa paprikás juh túros sztrapacskával

Öt éven belül szeretne megnősülni

 

erre az E-mailra küldhetitek a hozzászólásokat:vastcsaba@citromail.hu

 

Vastag Csaba, a 2010. évi televíziós tehetségkutató, az X – Faktor győztese 1982. február 11-én született. Igen sokoldalú művész, aki már fiatalon megismerkedett a zenével és az énekléssel. Hosszú ideig rock-zenekarok énekese volt, akikkel Európa számos országát bejárta.

11 éves korától akrobatikus rock and rollt táncolt. Ennek során figyeltek fel rá a Veszprémi Petőfi Színház vezetői, akik meghívására hét évet töltött el a társulatban. A Hair előadása során ismerkedett meg az ott vendégszereplő Mészáros Árpád Zsolttal (MÁZS), akivel a mai napig jó barátságot ápol. Szerepet kapott az RTL Klub “Barátok közt” c. sorozatában is.

Közel két évig a RapSzínHáz társulatának a tagja volt, amelyet a “Popdaráló” című műsor miatt kellett abbahagynia. Énekelt a Black Eyed Peas-zel, mely feladatra a Hooligans választotta ki.
A széleskörű népszerűséget számára 2010-ben az X – Faktor hozta meg, ahová a testvérével, Tomival együtt jelentkezett. A több hónapos versenyt 2010 decemberében Csaba nyerte meg, Tomi pedig az 5. lett. A győzelem óta alaposan felpörgött az élete; azóta itthon, valamint a környező országokban is fellépésről-fellépésre jár.

Kiadta az első és a második X – Faktoros CD-jét, amelyek rövid idő alatt háromszoros platina, illetve arany lemezek lettek. Elkészült két klipje, a “Már tudom”, illetve a testvérével közösen készített ” Őrizd az álmod”.
Mindkét dal a megjelenése óta a rádióadók kedvelt száma, a szavazási listákon előkelő helyen szerepel. 2012-ben pedig elnyerte az “Év Legjobb Magyar Dala” címet.

Ebben az évben újabb dallal jelentkezett ” A szerelem vándora” címmel.

Számos rangos díjat nyert, köztük 2011-ben a Bravo Otto szavazáson a legjobb férfi előadó díját, 2012-ben pedig a Transilvanian Music Award közönségszavazatokon alapuló versenyén a legjobb férfi előadó díján kívül az ” Őrizd az álmod”-ért öccsével, Tomival együtt a legjobb videoklip díját is megkapta. A Joy magazin szavazásán az Álompasi címet, az NL Café Top 100 Magyar Férfi versenyében az első helyet szerezte meg.

2012-ben Ő lett a Fonogram Közönségdíjasa, az Év Énekese kategóriában.

Állandó szereplője a Veszprémi Petőfi Színház “SingSingSing” c. előadásainak. Az ország egyik legnívósabb színházában, a Madách Színházban megkapta a “József és a színes szélesvásznú álomkabát” című darabban a Fáraó szerepét, amelyet azóta is telt házas előadásokon játszik.
A művészeti tevékenységen túlmenően fontos feladatának tekinti a hátrányos helyzetben lévők támogatását, számos jótékonysági akcióban vesz részt.

 

 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 46945
Hónap: 128
Nap: 6